free web stats

Om Klivet

Jag som driver Klivet – Service för livskvalitet heter Ing-Marie Carlsson.

Min vision med Klivet är att erbjuda en helhetslösning för att du ska må bra och få använda din tid till det du vill.
Jag vill att Klivet ska vara ett företag som ständigt utvecklas, och som har medmänskliga och jordnära grunder.

Klivet Service är en del i mitt företag Klivet Halvarsviken, i vilket även ingår Spira Bergslagen och två projekt. Halvarsviken ligger på landsbygden strax söder om Ängelsberg i Fagersta kommun.

Här kan ni läsa om företagets affärsidé, miljöpolicy och personalpolicy.

Affärsidén

Klivet service tillhandahåller förutom städ- och servicetjänster även personalutveckling och socialt entreprenörskap, det vill säga ett företagande där personalen får en anställning med möjlighet att utvecklas, både i sin professionella roll och som människor.

Målet med hela verksamheten är, förutom att tillhandahålla de tjänster vi säljer på ett kompetent, trevligt och kreativt sätt, även att se människor växa i sin yrkesroll.

Vi vill möta våra kunder professionellt och med glimten i ögat.

Affärsidén – Bakgrund

Klivet Service startade hösten 2008 med att Samhal i Fagersta, som ville sluta med städning hos privatpersoner, frågade om jag ville överta deras privatkunder.
Det blev så, och två personer som tidigare arbetat på Samhall flyttade också till Klivet – Service för livskvalitet.

Därifrån har verksamheten växt. Fler kunder, fler anställda, fler tjänster – och utbudet växer hela tiden.
Basen är fortfarande städning, men nu erbjuder vi även trädgårdstjänster, flyttstädning, röj- och saneringsstädningar med mera.
Vi är problemlösare inom området för hushållsnära tjänster.

Miljöpolicy

Klivet Service har idag två bilar som rullar till kunderna. Vi samordnar i största möjliga mån transporterna för att minska miljöpåverkan.
Vi använder Svanenmärkta produkter som vi doserar enligt anvisning och då vi använder moderna moppar reducerar vi även behovet av rengöringsmedel.

Personalpolicy

När det gäller arbetsmiljö och kompetensutveckling deltar Klivets personal regelbundet i utbildningar i städmetoder och ergonomi. Vi deltar även i mässor inom området.

Klivets personal arbetar ute hos kund, både i par och enskilt. Det är viktigt att kund och personal fungerar bra tillsammans. Kundens upplevelse utvärderas och bemanning sker i samråd mellan kund, ledning och personal.

På Klivet Service har vi arbetsplatsträffar varje tisdag och i dessa träffar ingår ett träningspass – allt för att välmåendet hos personalen ska gynnas.

Städning, flyttstädning, tvätt, städfirma, kontorsstädning, fönsterputs. Vi hjälper er! Klivet Halvarsviken. Fagersta | Norberg | Skinnskatteberg | Virsbo | ÄngelsbergFagersta | Norberg | Avesta | Skinnskatteberg | Virsbo | Ängelsberg