free web stats

Om städningen

Att vara kund hos Klivet Service:

Våra städ- och servicetjänster anpassas efter dina önskemål.
Vår överenskommelse börjar med att vi från Klivet Service besöker dig. Vi diskuterar vilka städtjänster eller övriga servicetjänster du vill ha och hur ofta du vill ha hjälp.
Efter det här besöket får du ett kostnadsförslag/en offert.

Då du godkänt kostnadsförslaget bokar vi den första tiden.

Vid löpande tjänster börjar med en prövotid på tre månader. Därefter ser vi över tid och arbetsinsats och justerar vid behov vår överenskommelse.

Vi förvarar inga nycklar åt våra kunder. Om du inte är hemma när vi kommer blir vi insläppta av någon du anlitat, eller så hämtar vi en nyckel någonstans enligt överenskommelse.

Vi har gällande företagsförsäkringar men ser ändå gärna att du plockar undan föremål du är extra rädd om innan vi kommer för att städa hos dig.

Om vi någon gång inte skulle ha utfört städningen enligt vår överenskommelse rättar vi naturligtvis till det så snart som möjligt. Du kontaktar då oss, så bokar vi in en ny tid då vi åtgärdar det hela – utan extra kostnad.

Vi berättar naturligtvis inte för någon utomstående vilka kunder vi har, vad vi gör hos er eller något annat som har med våra kunder att göra.

Städmaterialet

Vi använder moderna microfibertrasor och moppar som kan användas både vått och torrt. Målet är att, av miljö- och arbetsmiljöskäl, minimera vattenmängden i vår städning.
Hellre än att skölja och vrida ur trasor då vi dammar och torkar golv, byter vi trasor ofta – det är mer hygieniskt och dessutom bättre för personalen som slipper tunga vridmoment.
Vi har med oss rengöringsmedel och städmaterial.
Alla trasor och moppar tvättas efter varje städning.
Det är bra om du håller med dammsugare. Den ska vara modern och med bra filter – annars är dammsugningen ogjort arbete då allt damm kommer ut igen.
Vid behov kan vi ta med en dammsugare, då mot en extra kostnad.

Vi använder endast Svanenmärkta produkter. Har du egna städprodukter du vill att vi använder går det givetvis bra.

Personalen

Personalen går kontinuerligt på utbildningar och lär sig det senaste inom städteknik, ergonomi och arbetsmiljö. Vi använder moderna material, metoder och redskap.

Vi försöker matcha personalen med uppdragen så att resultatet ska bli så bra som möjligt.
Vår ambition är att det ska vara samma personer som kommer till dig varje gång du anlitar Klivet Service, allt för att det ska kännas bekvämt och tryggt.

Städning, flyttstädning, tvätt, städfirma, kontorsstädning, fönsterputs. Vi hjälper er! Klivet Halvarsviken. Fagersta | Norberg | Skinnskatteberg | Virsbo | ÄngelsbergFagersta | Norberg | Avesta | Skinnskatteberg | Virsbo | Ängelsberg