free web stats

Rut-avdraget en nödvändig lyx?

I dagarna presenterades en rapport i medierna: Rut-avdraget en nödvändig lyx. Den säger att lite tvärt e1012908_552872264795728_215103122_nmot vad som var tanken ifrån början, så är det idag fler äldre än stressade barnfamiljer som köper hushållsnära tjänster . En anledning …enligt rapporten är att de äldre själva vill bestämma tex hur det ska städas eller vilken tjänst de önskar ska utföras.

För oss på Klivet Service har de äldre varit en stor kundgrupp redan från början. Vi har leverarat de tjänster och på det sätt som kunderna har önskat sig. I regel är det samma personal som kommer och för det mesta hinner vi med att växla några ord med våra kunder. Valfrihet och självbestämmande är orden liksom i rapporten.

En annan anledning är att vår personal utbildas regelbundet och vi lägger stor vikt vid att rätt person får rätt uppdrag. Andelen barnfamiljer ökar också som hushållsnära tjänster kunder och det ställer lite andra krav och perspektiv på oss. Mixen av olika slags kunder ger oss en utmaning och möjlighet att utveckla vår verksamhet!